Koulunkäynninohjaaja - Loviisan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Loviisan kaupunki

Haluatko työskennellä koulunkäynninohjaajana Loviisassa?
Haemme koulunkäynninohjaajia sekä vakinaiseen että määräaikaiseen työsuhteeseen Loviisan kaupungin perusopetukseen.

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 15 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Työtä on tarjolla niin yleis- kuin erityisopetuksen luokissa. Sekä määräaikaiset että vakinaiset työsuhteet alkavat 13.8.2019. Määräaikaiset työsuhteet sovitaan lukuvuoden työpäiviksi. Viikkotyöaika on 25 tuntia/viikko, mutta voi vaihdella lukuvuosittain tai riippuen tehtävänkuvauksesta.

Vakinaiseen työsuhteeseen sinulla tulee olla koulunkäynninohjaajan koulutus tai muu koulutus Loviisan kaupungin määräysten mukaisesti. Määräaikaisissa työsuhteissa huomioidaan myös soveltuvuutta alalle. Koska kyse voi osittain olla oppilaskohtaisesta tarpeesta työn jatkuvuus voi olla valintaperuste. Arvostamme työkokemusta lapsi- tai nuorisoryhmien ohjaamisesta tai erityislasten tai kehitysvammaisten parissa tehdystä työstä.

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen, joissa sijoituspaikka työsuhteen alussa on:
-sijoituspaikka avoin

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen seuraaviin kouluihin:
-Isnäsin koulu
-Tesjoen koulu
-Harjurinteen koulu
-Koskenkylän koulu
-Kirkonkylän koulu
-Valkon koulu

Hakuajan päätyttyä rehtorit ottavat koulutuksen, hakemusten, työkokemuksen sekä soveltuvuuden perusteella yhteyttä mahdollista haastattelua varten.

Valitun on viimeistään kahden viikon kuluessa työn alkamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävä täytetään neljän (4) kuukauden koeajalla.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää todistukset hakijan kelpoisuudesta. Todistukset voi myös lähettää osoitteella Loviisan kaupunki, Sivistyskeskus, PL 68, 07901 LOVIISA.

Lisätietoja

www.loviisa.fi ja peda.net/loviisa

Tiedustelut koulutuspällikkö Timo Tenhunen puh. 044 0555 332 tai kyseisen koulun rehtori etunimi.sukunimi@edu.loviisa.fi

Sivistys- ja hyvinvointikeskus
Osoite: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Tutustu työnantajaan