Koulunkäynninohjaaja - Naantalin kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupunki hakee koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.8.2019 - 31.5.2020. Ensisijainen työpiste on Taimon alakoulu. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu oppilaan tai oppilasryhmän oppimisen ja toiminnan tukeminen koulussa sekä iltapäivätoiminnassa. Työaika on 25 tuntia viikossa.
Tehtävän edellyttämä kelpoisuus: koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Työssä vaaditaan voimassa oleva ensiapukortti. Kokemusta erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaamisesta katsotaan eduksi. Jos kaikkien näiden lisäksi olet liikunnallinen ja sekä omaat hyvät ryhmän ohjaustaidot saatat olla etsimämme henkilö.
Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote 504/2002 sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Lisätietoja

https://www.naantali.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/peruskoulut/taimon-koulu

Rehtori Sami Kolehmainen p. 040 1863093 sami.kolehmainen@naantali.fi ja vastaava koulunkäynninohjaaja Maarit Paloluoma p. 050 4649912 maarit.paloluoma@naantali.fi

Naantalin kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus, Taimon koulu
Osoite: Soinistentie 2, 21101 Naantali

Naantali - paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen yli 19 000 asukkaan kaupunki, jossa hallinto-, sivistys-, peruspalvelu- ja ympäristövirastoissa on noin 1200 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan