Koulunkäynninohjaaja - Naantalin kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungissa on haettavana määräaikainen ja osa-aikainen ( 26 h/vko) koulunkäynninohjaaja ajalle 8.8.2019 - 31.5.2020. Sijoituspaikkana on Maijamäen koulu ja työtä tehdään pienryhmässä, jossa on myös kehitysvammaisia oppilaita.
Tehtävään valittavalta edellytetään halukkuutta oppia puhetta tukevien kommunikaatiomenetelmien käyttöä ja avustaa erilaisissa tilanteissa apua tarvitsevia oppilaita. Koulunkäynninohjaaja tulee toimimaan tiimissä yhdessä opettajan ja puhetta tukevia kommunikaatiomenetelmiä hallitsevan koulunkäynninohjaajan kanssa.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammatitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Lisäksi työssä vaaditaan voimassa oleva ensiapukortti. Kokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaamisesta katsotaan eduksi. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen ote rikosrekisteristä nähtäväksi. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Maijamäen koulun vt. rehtori Tuulia Suominen, puh. 044 7334 555, etunimi.sukunimi@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Naantalin kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus
Osoite: Kristofferinkatu 1, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan