koulunkäynninohjaaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

koulunkäynninohjaaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme Vilppulankosken kouluun ja Vilppulan yhteiskouluun

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA

Tehtävänäsi on ohjata oppilaita oppimistilanteissa opettajan ohella ja osallistua erilaisten oppijoiden kasvatukseen ja ohjaukseen. Työ on liikkuvaa ja sijoittuu sekä ala- että yläkouluun. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tehdä yhteistyötä ja joustavuutta. Kommunikoit avoimesti ja osaat omalla esimerkilläsi luoda hyvää työilmapiiriä. Toivomme, että strategiamme peruspilarit, vastuullisuus ja kehitysmyönteisyys löytyvät myös sinun työkalupakistasi. Kelpoisuusvaatimuksena on työhön soveltuva tutkinto. Työaika on 35,5 h/vko. Eduksi katsotaan romanikulttuurin tuntemus.

Työsuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Pyydämme ottamaan mahdolliseen haastatteluun kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä rehtori Liisa Liinamaan puoleen, puh. 044 4288 204 tai liisa.liinamaa@taidekaupunki.fi

Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa Taidekaupungissa!

Liisa Liinamaa, p. 044 4288 204

Sivistyspalvelut
Osoite: Mänttä-Vilppula

Mänttä-Vilppula on noin 11 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan