Koulunkäynninohjaaja - Inarin kunta

Koulunkäynninohjaaja - Inarin kunta

Inarin koulu hakee koulunkäynninohjaajaa ajalle 12.8.2019-14.6.2020. Tehtävään sisältyy sekä koulunkäynninohjaajan että iltapäivätoiminnanohjaajan tehtäviä. Sijoituspaikkana on työsuhteen alkaessa Inarin koulu. Vaatimuksena on inarin- tai pohjoissaamenkielen taito. Työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto. Kolmiportaisen tuen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Virkaan tai toimeen valitun on toimitettava koulun rehtorille terveystodistus sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista

Inarin koulun rehtori, puh. 0400 232 662, marja.seilonen@inari.fi

Inarin kunta, Sivistysosasto, Koulut, Inarin koulu
Osoite: Saarikoskentie 4, 99870 Inari

Inarin kunta on noin 7000 asukkaan elinvoimainen ja kansainvälinen kunta Ylä-Lapissa. Inarin kunta on työnantaja noin 350 henkilölle.
Inarin koulu on n. 140 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulussa on vuosiluokat 0-9. Inarin koulussa opetusta annetaan kolmella kielellä: suomeksi, inarinsaameksi ja pohjoissaameksi.

Tutustu työnantajaan