Koulunkäynninohjaaja - Keravan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana määräaikainen KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN TEHTÄVÄ ajalle 6.8.2019 - 29.5.2020.

Tehtävän sijoituspaikka on Ali-Keravan koulu. Työaika on 25-35 h/viikko, työaika tarkentuu työn alkaessa.

Ali-Keravan koulu on n. 80 oppilaan alakoulu, jossa annetaan opetusta vuosiluokille 1.-2. Edellytämme hakijalta perehtyneisyyttä tukea tarvitsevien koululaisten ohjaamiseen ja tukemiseen sekä edellytyksiä toimia diabetes- oppilaan ohjaajana. Tehtävään voi sisältyä tarvittaessa toimimista ohjaajana myös aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ammatillista tutkintoa. Lisäksi toivomme yhteistyötaitoista ja työhönsä sitoutuvaa ammattilaista taitavaan joukkoomme.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Rehtori Minna Lilja p. 040 318 2151 (etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Osoite: Jokelantie 6, 04250 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan