Koulunkäynninohjaaja - Keuruun kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin sivistyspalvelut hakee koulunkäynninohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaa toimeen.
Toimi sijoittuu Keuruun yhteiskoulun yläkouluun ja se täytetään 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävään kuuluu oppilaiden ohjaaminen yleisopetuksen luokissa.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Työaika on 35,46 h/vko.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Jos se ei ole mahdollista, hakemuksen voi myös postittaa: Keuruun yhteiskoulun yläkoulu, Jussi Rainiontie 5 A, 42700 Keuruu tai lähettää sähköpostitse: jukka.oikarinen@keuruu.fi

Liitä hakemukseen skannattuna kelpoisuuden osoittava todistus, muut esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen tekemistä esitettävä valinnasta päättävälle nähtäväksi rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504 / 2002 § 3) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 4.8.2019.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tiedustelut 29.7. alkaen: rehtori Jukka Oikarinen, puh. 040 5135 822, s-posti: jukka.oikarinen@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus
Osoite: Keuruu

Keuruu on vireä, n. 10.000 asukkaan seutukaupunki, jossa on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella.
Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa ja lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät kaupunkimme ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.
Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina merkittävästi muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.
Kaupunkistrategiamme mukaisesti Keuruu on Lapsiperheiden paratiisi. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki, jossa on tilaa unelmille!

Tutustu työnantajaan