Koulunkäynninohjaaja - Keravan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN SIJAISUUS (nro 030) ajalle 6.8.2019-30.5.2020.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Savion koulu.

Haemme joukkoomme koulunkäynninohjaajia, joilta toivomme kykyä yleistä, tehostettua ja erityistä tukea tarvitsevien koululaisten ohjaamiseen koulupäivän aikana. Työhön sisältyy myös aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaamista yleis- ja erityisopetuksen oppilaille. Työaika on vuosityöaika eli keskimäärin 32 tuntia 25 minuuttia viikossa (85% palkkaus).

Luemme eduksi:
- laaja-alaisen käytettävyyden eri opetusmuodoissa
- aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaamisen osaamisen
- kyvyn tehdä tiimityötä.

Koulunkäynninohjaajalta edellytetään soveltuvaa ammatillista tutkintoa sekä erinomaista suomen kielen taitoa.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Vs. rehtori Mari Korhonenp. 040 318 2288 (mari.korhonen@kerava.fi), lomalla 24.7.19 saakka

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Osoite: Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan