Koulunkäynninohjaaja - Ylitornion kunta

Koulunkäynninohjaaja - Ylitornion kunta

Hakijoilta toivomme innokasta ja aktiivista otetta. Tarjoamme haastavaa työtä ja hyviä työkavereita. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva, vähintään toisen asteen ammatillinen tutkinto. Hakijalle voidaan lukea eduksi aikaisempi työkokemus vastaavan kaltaisista työtehtävistä.

Haemme mukavaan joukkoomme ohjaajaa, joka on aikaansa seuraava, tiimityö- ja tvt-valmiudet sekä ennakkoluulottoman asenteen omaava, oman työnsä ja koulun kehittämisestä kiinnostunut henkilö. Arvostamme innokasta ja aktiivista otetta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä yksilön kohtaamisen ja ryhmänhallinnan taitoja. Nämä taidot ja ominaisuudet arvioidaan hakemuksen ja/tai haastattelun perusteella. Ohjaajan tehtävät painottuvat luokkamuotoiseen ohjaukseen.

Työaika on 30 h/vko. Tehtävään valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kolme kuukautta.

Määräaikainen toimi Ylitornion perusopetukseen 12.8.2019 - 01.06.2020 väliseksi ajaksi. Työsuhteen alkaessa ensisijainen työpiste on Kaulirannan koulu.

Hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen yhteyteen tulee liittää todistusjäljennökset. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään elokuun alussa.

Hakuaika päättyy torstaina 26.7.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

puh. 0400 244 278 tai 0400 220 342

Ylitornion kunta
Osoite: Ylitornio

Ylitornio on n. 4 022 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan