Koulunkäynninohjaaja - Tyrnävän kunta

Tyrnävän kunta hakee vakituiseen työsopimussuhteeseen 7.1.2020 alkaen

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA
Sijoituspaikkana on aluksi Kuulammen koulu. Kuulammen koulu on n. 430 oppilaan koulu vuosiluokille 7-9.

Koulunkäynnin ohjaajan työaika on 38,75 tuntia viikossa.

Koulunkäynnin ohjaajan tehtävänä on avustaa joustavan perusopetuksen luokassa olevia oppilaita selviytymään koulutyön päivittäisissä tilanteissa. Ohjaajan työhön kuuluu myös toimiminen muiden yläkoululaisten kanssa. Lisäksi koulunkäynninohjaajaa mahdollisesti käytetään Tyrnävän kunnassa kehitysvammaisten lasten tilapäishoitajana.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon (aikaisemmin koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto) tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaminen (esim. lastenhoitaja, lähihoitaja).
Tehtävässä edellytetään erinomaisia yhteistyötaitoja sekä halua tehdä tiimi-työtä. Arvostamme työkokemusta yläkoulussa toimimisesta.

Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta sekä kykyä joustavuuteen työtehtävien hoidossa.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on palvelukseen tullessaan esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy maanantaina 16.12.2019 klo 15.
Hakemukset osoitetaan Tyrnävän kuntaan os. Kunnankuja 4 91800 Tyrnävän kunta tai sähköpostitse os. kunta@tyrnava.fi
Hakemukseen kuoreen viite: koulunkäynninohjaaja
Tiedustelut rehtori Jaakko Niskanen, sp jaakko.niskanen@tyrnava.fi, p. 050 439 6000 tai jopo-opettaja Juha-Pekka Ukkola, sp juha-pekka.ukkola@tyrnava.fi, p. 044 497 1075.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

rehtori Jaakko Niskanen, sp jaakko.niskanen@tyrnava.fi, p. 050 439 6000 tai jopo-opettaja Juha-Pekka Ukkola, sp juha-pekka.ukkola@tyrnava.fi, p. 044 497 1075.

Tyrnävän kunta
Osoite: Tupostie 4, 91800 Tyrnävä

Laatumukuloita pelloilta ja pirteistä.

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!