Koulunkäynninohjaaja - Tyrnävän kunta

Meillä on haettavana
2 koulunkäynninohjaajan määräaikaista tointa ajalle 10.8.2020 - 5.6.2021.

Tehtävään valittavat koulunkäynninohjaajat toimivat Rantaroustin koulun erityisluokissa yhdessä opettajan ja koulunkäynninohjaajien kanssa. Koulunkäynninohjaajan työ sisältää kasvatus- ja ohjaustyötä ja pääsääntöisesti henkilökohtaista avustamista yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Työhön kuuluu lisäksi hoidosta ja lääkehuollosta huolehtimista. Näiden lisäksi työhön kuuluu valvontatyötä, oppimateriaalin valmistamista, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaamista ja muita mahdollisia rehtorin määräämiä tehtäviä. Tehtäviin sisältyy oppilaan avustamista aamutoimissa, koulumatkoilla ja tarvittaessa iltapäivällä. Lisäksi tehtäviin saattaa sisältyä Tyrnävän kunnassa järjestettävää kehitysvammaisten lasten tilapäishoitoa viikonloppuisin yhdessä sosiaalialan ammattilaisen työparina.

Koulunkäynninohjaajan työaika on 38.75 h/vko. Työaika voi vaihdella oppilaiden työjärjestysten mukaan ja muun toiminnan vuoksi.

Valittavalta edellytetään lähihoitajan tai koulunkäynninohjaajan ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemus toimitetaan 1.6.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta.


Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Tarja Hietikko, rehtori
sähköpostilla tarja.hietikko@tyrnava.fi tai puhelimitse 25.5. klo 8-10 044 4971 238

Kirkkomännikön koulu
Osoite: Ketolantie 10, 91800 Tyrnävä

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!