Skip to main content
test

Kuortaneen kunta hakee avoimella haulla koulunkäynninohjaajia määräaikaisiin työsuhteisiin Alvarin koululle lukuvuodelle 2022-2023.

Hakijalta edellytetään omatoimisuutta, joustavuutta, kokemusta lasten kanssa työskentelemisestä sekä hyviä vuorovaikutus -ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Palkka KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://peda.net/kuortane/kejp/alvarinkoulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Koivisto sanna.koivisto@edu.kuortane.fi 040-5057804
Saila Pasanen saila.pasanen@edu.kuortane.fi 044-5501469

Lisätietoja

Kuortaneen kunta, Perusopetus

Kuortane – elämisen hehkua Kuortane on aktiivinen ja elinvoimainen paikkakunta keskellä Etelä-Pohjanmaata, lähellä kaikkea. Kunnassa on vahvaa yritystoimintaa, jonka näkyvänä lippulaivana ovat yhteensä lähes 200 ihmistä paikkakunnalla työllistävät metallialan yritykset. Kuortaneella on myös kasvava liikunnan ja urheilun kokonaisuus, jonka keskiössä on urheiluopisto.

Urheilu ja liikunta työllistävät Kuortaneella yli 150 henkilötyövuoden verran. Urheiluopiston upeat liikuntapaikat ja -tilat antavat kuntalaisille myös hienoja mahdollisuuksia harrastaa. Itsenäisen liikkumisen ohella kansalaisopisto ja urheiluseurat tarjoavat ihmisille mahdollisuuksia liikkua ryhmissä.

Laadukkaan lasten päivähoidon keskuksena toimii muutama vuosi sitten valmistunut uusi päiväkoti. Uusi, nykyaikainen alakoulu valmistui keskustaajamaan vuonna 2021. Kuortaneen yläkoulu ja lukio ovat vetovoimaisia kouluja, joihin tulee oppilaita ympäri valtakuntaa. Kuortaneen lukiossa on yleislinja sekä urheilulinja, jonka oppilaat saavat muiden oppilaiden tavoin tasokasta opetusta sekä huipputason valmennusta. Yläkoulussa toimii urheilupainotteinen luokka.

Kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut kehittyvät jatkuvasti. Lääkäri-, hammaslääkäri- ja neuvolapalvelut sekä pian rakennettava ikäihmisten palvelutalo ja kotipalvelu antavat tukea ja turvaa kuntalaisille. Asukaskyselyssä 2021 kunta sai erinomaiset pisteet peruspalveluista kuntalaisilta.

Kuortaneen tonttitarjonta asuntorakentamiseen on runsas ja monipuolinen. Myös yritystoimintaan kunta myy tontteja ja vuokraa toimitiloja.

Ihmisten ja perheiden arki on Kuortaneella sujuva ja turvallinen. Palvelut toimivat ja etäisyydet ovat pieniä. Yritykset ja urheiluopisto, kunta ja yhdistykset, kehittävät kotikuntaansa aktiivisesti edelleen. Mahdollisuuksien paikkakunta on toimintaa täynnä.

Toteuta Sinäkin unelmiasi Kuortaneella!


Osoite: Kortesmäentie 5, 63100 Kuortane

Sinulle suositellut työpaikat