Koulunkäynninohjaaja - Raaseporin kaupunki

Haemme määräaikaista (31.12.2020 asti) koulunkäynninohjaajaa Kiilan koululle.
Koulunkäynninohjaajan tehtävänkuva voi vaihdella lukukauden aikana.
Tehtävään saattaa sisältyä myös autisminkirjon oppilaan ohjaamista ja avustamista kaikissa arjen tilanteissa. Työskentely on tiivistä yhteistyötä kaikkien aikuisten kesken ja työotteen tulee olla joustava, jolla huomioidaan oppilaiden yksilölliset tarpeet. Katsomme eduksesi kokemuksen autisminkirjon, erityislasten ja kehitysvammaisten parissa työskentelyn ja edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä ja halua sietää keskeneräisyyttä.

Työaika: 20h/viikko. Viikkotyöaika saattaa lisääntyä avustajapalveluihin käytettävän vuosittaisen resurssin perusteella.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtävään valitun on palvelukseen tullessaan esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.raasepori.fi/kiilan-koulu/
https://www.raasepori.fi/kiilan-koulu/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Kiilan koulun rehtori Riikka Lankinen p.040 711 4746.

Raaseporin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus, suomi, Kiilan koulu
Osoite: Hindersinkatu 19, 10300 Karjaa

Kiilan koulu on 206 oppilaan peruskoulu (luokat 1-6) Karjaalla Raaseporissa. Koulussamme on 12 yleisopetuksen ryhmää.

Haluamme, että Kiilan koulu on paikka, jossa kaikilla on hyvä olla. Kiilan koulun visiona on vastuullisuus. Visiossamme sekä Kiilan koulun aikuinen että oppilas kantavat vastuun itsestään, oppimisestaan, osaamisestaan sekä toisistamme.

Koulumme on kouluttautunut Verso- eli vertaissovittelutoimintaan. Verso eli vertaissovittelu on toimintamalli, jonka avulla sovittelijoiksi koulutetut oppilaat auttavat riidan osapuolia itse löytämään ratkaisun ristiriitaansa.

Koulumme on remontoitu ja laajennettu vuonna 2014. Liikuntahalli otettiin käyttöön maaliskuussa 2015. Koulu on langaton ja jokaisella koulumme oppilaalla sekä opettajalla on käytössään työskentelyn tukenaan iPad.

Kolmiportaista tukea toteutetaan koulussamme joustavissa ryhmittelyissä. Koulussa on kolme erityisluokanopettajaa, joiden toimenkuva räätälöidään vuosittain oppilaiden tuen tarpeen mukaan.

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka Raaseporin kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta