Koulunkäynninohjaaja - Lopen kunta

Haemme Lopen kunnan perusopetukseen Läyliäisten kouluun kahta (2) koulunkäynninohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen toimeen 2.8.2021 alkaen. Työaika on 31 h/vko. Tehtäviin lisätään mahdollisesti erikseen vuosittain päätettävät aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan työtunnit.

Haemme vaihtoehtoisesti lähihoitajan tutkinnon, koulunkäynninohjaajan tutkinnon tai työkokemuksella osoitetun pätevyyden omaavia oma-aloitteisia ja yhteistyökykyisiä koulunkäynninohjaajia, joilla on valmius työskennellä erityisentuen pienryhmässä ja/tai yleisopetuksen opetusryhmässä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Alkuperäiset tutkintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Palkan hinnoittelukohta on 05KOU060. Tehtäväkohtainen palkka on 2011,89 €/kk.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Läyliäisten koulun rehtori Jukka Mursula 040 330 6222 tai jukka.mursula(at)loppi.fi

Lopen kunta, perusopetus
Osoite: -, 12600 Läyliäinen

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Lopen kunnassa on seitsemän perusopetusta antavaa oppilaitosta, kuusi alakoulua ja yksi yhtenäiskoulu. Yhtenäiskoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on viisi, joista kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus toimii osana kasvatus- ja koulutustoimea. Henkilöstöä kunnan kouluissa on yhteensä noin 130 henkilöä.

Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat