Koulunkäynninohjaaja - Nurmeksen kaupunki

Haemme joukkoomme koulunkäynninohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 5.8.2021 alkaen. Sijoituspaikka työn alkaessa on Porokylän koulu.

Työn hoitaminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataitoja. Katsomme eduksi valmiuden henkilökohtaiseen avustamiseen ja lääkehoidon toteuttamiseen koulupäivän aikana. Kokoaikatyö 38,25 h/vko.

Koulutusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto, soveltuva lähihoitajatutkinto tai tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Porokylän koulun rehtori Katja Tolvanen, puh. 04010 45122, katja.tolvanen@edu.nurmes.fi

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Mähköntie 19, 75530 Nurmes

Sinulle suositellut työpaikat