Koulunkäynninohjaaja 35h/vko - Nokian kaupunki

Tottijärvi-Vahalahden koulussa julistetaan haettavaksi määräaikainen koulunkäynninohjaajan tehtävä. Tehtävään sisältyy koulutyön lisäksi iltapäiväkerhon ohjaamista. Työtunteja viikossa on 35.

Koulumme koostuu kahdesta yksiköstä. Pääasiallisesti tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään Vahalahden koululla. Molemmissa yksiköissä on luokat 1-6.

Koulutusvaatimuksena on koulunkäynnin ohjaajan tai lähihoitajan tutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus.

Tehtäviin valittujen on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eerika Liimatta (vs. rehtori Tottijärvi-Vahalahden koulu), eerika.liimatta@nokiankaupunki.fi, 040 133 4469 TAI
Päivi Kesola (Vahalahden yksikön apulaisjohtaja), paivi.kesola@nokiankaupunki.fi, 044 594 9194

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetustoimi, Tottijärvi-Vahalahden koulu

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi

Sivistyspalvelut vastaavat nokialaisten lasten ja nuorten perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, lasten varhaiskasvatuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä ja vapaa-ajan palveluista kaiken ikäisille kaupunkilaisille. Haluamme korostaa palveluissamme laatua, kehitysmyönteisyyttä ja ajassa elämistä. Palveluillamme on merkittävä vaikutus nokialaisten hyvinvointiin ja Nokian elinvoimaan.


Osoite: Sarkolantie 476, 37180 Sarkola

Sinulle suositellut työpaikat