Alvarin koulu etsii koulunkäynninohjaajaa eripituisiin työsuhteisiin 4.6.2021 alkaen. Alvarin koulu on 170 oppilaan koulu, jossa toimii 1-6 luokkien lisäksi myös Kuortaneen kunnan esiopetusryhmät sekä kaksi erityisluokkaa. Alvarin koulu saa käyttöönsä uudet modernit opetustilat syyslukukauden alussa. Arvostamme joustavuutta ja yhteistyötaitoja. Koulunkäynninohjaajan tehtäviin kuuluu oppilaiden henkilökohtainen ohjaus. Tarvittaessa ohjaaja toimii myös muissa koulunkäynninohjaajan tehtävissä opettajan työparina.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva sosiaali- tai terveysalan kouluasteen tutkinto. Osassa tehtäviä lähihoitajan koulutus katsotaan eduksi. Osa koulunkäynninohjaajista toimii myös apip-ohjaajina.

Käytämme mahdollisesti etähaastattelua hakuprosessissa, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakuajan päättymisen jälkeen tämän osalta. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Avoinne olevat tehtävät:

1. Koulunkäynninohjaaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.8.2021 alkaen. Ko. Henkilö toimii myös apipin/kesähoidon ohjaajana. (38,25 h/vko)
2. Koulunkäynninohjaaja erityisopetusryhmään 2.8.2021-4.6.2022 (22,5 h/vko)
3. Koulunkäynninohjaaja erityisopetusryhmään 2.8.2021-4.6.2022 (22.,5 h/vko)
4. Koulunkäynninohjaaja yleisopetukseen 2.8.2021-4.6.2022 (20 h/vko)
5. Koulunkäynninohjaaja yleisopetukseen 2.8.2021-4.6.2022 (24 h/vko)
6. Koulunkäynninohjaaja esiopetukseen 2.8.2021-28.3.2022 (22,5 h/vko)


Lisätietoja

https://peda.net/kuortane/kejp/alvarinkoulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Saila Pasanen
saila.pasanen@edu.kuortane.fi
044-5501 469

Lisätietoja

Kuortaneen kunta, Perusopetus

Kuortane – elämisen hehkua Kuortane on aktiivinen ja elinvoimainen paikkakunta keskellä Etelä-Pohjanmaata, lähellä kaikkea. Kunnassa on vahvaa yritystoimintaa, jonka näkyvänä lippulaivana ovat yhteensä lähes 200 ihmistä paikkakunnalla työllistävät metallialan yritykset. Kuortaneella on myös kasvava liikunnan ja urheilun kokonaisuus, jonka keskiössä on urheiluopisto.

Urheilu ja liikunta työllistävät Kuortaneella yli 150 henkilötyövuoden verran. Urheiluopiston upeat liikuntapaikat ja -tilat antavat kuntalaisille myös hienoja mahdollisuuksia harrastaa. Itsenäisen liikkumisen ohella kansalaisopisto ja urheiluseurat tarjoavat ihmisille mahdollisuuksia liikkua ryhmissä.

Laadukkaan lasten päivähoidon keskuksena toimii muutama vuosi sitten valmistunut uusi päiväkoti. Myös Kuortaneen peruskoulu ja lukio ovat vetovoimaisia kouluja, joihin tulee oppilaita ympäri valtakuntaa. Kuortaneen lukiossa on yleislinja sekä urheilulinja, jonka oppilaat saavat muiden oppilaiden tavoin tasokasta opetusta sekä huipputason valmennusta. Yläkoulun 9. luokalla toimii urheilupainotteinen luokka.

Suunnitelman mukaan uusi, nykyaikainen alakoulu valmistuu keskustaajamaan vuonna 2021. Samoin sosiaali- ja terveyspalvelut kehittyvät edelleen. Lääkäri-, hammaslääkäri- ja neuvolapalvelut sekä pian rakennettava ikäihmisten palvelutalo ja kotipalvelu antavat tukea ja turvaa kuntalaisille.

Kuortaneen tonttitarjonta asuntorakentamiseen on runsas ja monipuolinen. Myös yritystoimintaan kunta myy tontteja ja vuokraa toimitiloja. Parhaillaan keskustaajamaan rakennetaan uusia kerros- ja rivitaloasuntoja. Lisäksi yrityksillä ja urheiluopistolla on käynnissä ja valmisteilla omia toimitilahankkeitaan.

Ihmisten ja perheiden arki on Kuortaneella sujuva ja turvallinen. Palvelut toimivat ja etäisyydet ovat pieniä. Yritykset ja urheiluopisto, kunta ja yhdistykset, kehittävät kotikuntaansa aktiivisesti edelleen. Mahdollisuuksien paikkakunta on toimintaa täynnä.

Toteuta Sinäkin unelmiasi Kuortaneella!


Osoite: Koulukuja 6, 63100 Kuortane

Sinulle suositellut työpaikat