Koulunkäynninohjaaja - Sipoon kunta

Jokipuiston koulu on noin 200 oppilaan koulu Nikkilän vieressä Jokipuiston alueella. Jokipuiston koulussa opiskelee oppilaita luokilla 1 - 6. sekä erityisluokilla. Koulu toimii lukuvuonna 2021 - 2022 väistötiloissa Sipoonjoen yhtenäiskoulun upouusissa tiloissa.

Sipoon kunnan koulutuspalvelut etsii nyt kahta KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA ajalle 9.8.2021 - 4.6.2022, sijoituspaikkana on Jokipuiston koulu.

Koulunkäynninohjaajan tehtävät muodostuvat oppilaan ja oppilasryhmien oppimisen ja kasvun ohjaamisesta sekä muista opetustyötä tukevista tehtävistä. Viikkotyöaika on vähintään 27 tuntia, tuntimäärä tarkentuu ennen työsuhteen alkua.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lasten parissa ja osana yhteisömme tiivistä tiimityöskentelyä toisten ohjaajien ja opettajien kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkinto tai lähihoitajatutkinto (lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala) tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Arvostamme erityisesti kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 26.7.2021 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/jokipuiston-koulu/
https://www.facebook.com/jokipuiston.koulun.ystavat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulun rehtori Anna-Leena Juntunen 050 463 0689 tai anna-leena.juntunen(at)sipoo.fi.

Lisätietoja

Sivistysosasto, Koulutuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Iso Kylätie 8, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat