Koulunkäynninohjaaja - Lahden kaupunki

Tule töihin uudistumiskykyiseen ja ratkaisukeskeiseen työyhteisöön! Meillä pääset toimimaan osana tiimiä ja kehittämään työtäsi yhdessä tiimin kanssa uudessa Rakokiven monitoimitalo Loistossa.

Monitoimitalo Loistossa syksystä 2021 alkaen toimiva Rakokiven peruskoulu on noin 390 oppilaan alakoulu, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Rakokiven liikekeskuksessa. Monitoimitalo Loistossa toimii koulun lisäksi Rakokiven päiväkoti ja Nastolan kirjasto sekä joukko muita käyttäjiä. Käytettävissämme upean uuden talon lisäksi ovat erinomaiset urheilu- ja liikuntamahdollisuudet kävelyetäisyydellä. Koulullamme on vahvaa oppimisen tuen osaamista.

Haemme KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN sijaista ajalle 11.10.2021 - 22.8.2022. Työaika on 31 h/vko. Toivomme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua ja kykyä uudenlaiseen työskentelytapaan. Koulunkäynninohjaaja työskentelee osana lievästi kehitysvammaisten opetuksen tiimiä yhdessä opettajien kanssa. Lisäksi koulunkäynninohjaaja voi toimia lievästi kehitysvammaisten oppilaiden iltapäivätoiminnan ohjaajana. Kokemus erityislasten kanssa toimimisesta on eduksi tehtävän hoidossa.

Odotamme hakijalta vähintään soveltuvaa keskiasteen tutkintoa (esim. koulunkäynninohjaaja, lähihoitajan erikoistumisala lapset ja nuoret, nuoriso-ohjaajan tai lasten ja nuorten erityisohjaajan koulutus) tai koulunkäynninohjaajan erikoisammattitutkintoa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseesi liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä on viiden kuukauden koeaika.

Kouluvuoden ajalle asettuvina loma-aikoina työnantajalla ei ole osoittaa työtä. Nämä koulujen loma-ajat ovat palkatonta vapaata.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 27.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 25 koulussa. Oppilaita on yli 10300, opettajia ja avustajia yli 1000.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/koulut/rakokiven-koulu/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Susanna Kulonen, p. 040 834 9330

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Rakokiven peruskoulu

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Toritie 6, 15550 Nastola

Sinulle suositellut työpaikat