Koulunkäynninohjaaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana määräaikaisesti täytettävä koulunkäynninohjaajan tehtävä (vuosiluokat 1-6). Määräaikaisuus kestää 3.6.2022 asti ja aloitus on mahdollisimman pian.

Haemme joukkoomme monipuolista ohjaustyön ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä ymmärtää oppilaan haasteiden taustalla vaikuttavia tekijöitä.

Soveltuvia tutkintoja ovat koulunkäynninohjaajan sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan koulutus tai sosiaalialan soveltuva koulutus.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa, joka on korkeintaan puolet määräajasta.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 388205. Hakuaika päättyy 27.10.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/vuorenmaen-koulu-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vuorenmäen koulun rehtori Esa Kukkasniemi p. 040 1269407

Lisätietoja

SIVISTYKSEN JA VAPAA-AJAN PALVELUALUE, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Vuorenmäen koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: Eerikinkartanontie 5, 02880 Veikkola

Sinulle suositellut työpaikat