test
Koulunkäynninohjaaja - Iitin kunta

Tule sijaiseksi Iitin kunnan perusopetukseen.
Haemme reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä eri pituisiin sijaisuuksiin. Sijaisuuksia voit tehdä koulunkäynninohjaajana. Voit olla joko alalle opiskeleva, jo valmistunut tai kokenut tekijä. Kohteita, joihin voit sijoittua, on tarjolla neljä Iitin kunnan alueella, Kausalan, Haapa-Kimolan, Vuolenkosken alakoulu sekä Iitin yläkoulu.

Sijaisuuksiin ei aina vaadita alan tutkintoa, vaan arvioimme sijaisen soveltuvuutta tapauskohtaisesti riippuen tehtävästä ja työsuhteen pituudesta. Arvostamme alan työkokemusta. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Työajat vaihtelevat klo 8.00 - 16.30 välillä arkipäivisin. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa siirtymistä kohteisiimme.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös mm. puhelimitse. Hakijan on itse huolehdittava käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kausalan ja Kausan koulun rehtori Tommi Nikka puh. 040 154 4943 tai sähköposti tommi.nikka@iitti.fi

Lisätietoja

Iitin kunta, Sivistyspalvelut, Perusopetus

Iitti on reilun kuudentuhannen asukkaan elinvoimainen ja kehittyvä kunta Päijät-Hämeessä. Kunta työllistää 210 henkilöä hallinto-, sivistys- ja teknisten palveluiden toimialoilla.

Toimimme vastuullisesti, välittäen ja vuorovaikutteisesti

Monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien lisäksi Iitin kunta tarjoaa kannustavan työympäristön sekä kunta panostaa työntekijöiden hyvinvointiin tarjoamalla laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Kaikilla kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään, käyttää osaamistaan ja ammattitaitoaan tehtävissään monipuolisesti. Välitämme jokaisesta kuntalaisesta, työntekijästä ja yrityksestä – rakennamme yhteistä kuntaa, jossa toimimme toisia kunnioittaen, rehellisesti sekä läpinäkyvästi. Toimenkuvasta riippumatta pidämme yhdessä huolen siitä, että tarjoamme hyvät puitteet asumiseen, matkailuun ja vapaa-ajan asumiseen.


Osoite: Juoksijantie 22, 47400 Kausala

Sinulle suositellut työpaikat