Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Siikajoen kunta

Siikajoen kunnan sivistystoimessa Gumeruksen koululla julistetaan haettavaksi määräaikaista täyttämistä varten osa-aikaisen (30h-34h/vko) koulunkäynninohjaajan sijaisuus ajalle 8.8.2022-22.12.2022. Työtehtävät sijoittuvat perusopetukseen ja aamu-/ ja iltapäivätoimintaan. Koulujen loma-aikoina työtehtävät voivat olla kunnan varhaiskasvatuksessa.

Hakijalta toivomme innokasta ja aktiivista otetta. Tarjoamme haastavaa työtä ja mukavia työkavereita. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja sekä taitoa kohdata oppilaat ja halua kehittyä omassa työssään.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon (aikaisemmin koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto) tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaminen (esim. lastenhoitaja, lähihoitaja tai nuoriso-ohjaaja).
Työsuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset.

Tehtävään valitun on ennen valitsemispäätöksen vahvistamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Gumeruksen koulun rehtori Jusa Honkala, jusa.honkala@siikajoki.fi, puh 0403156448

Lisätietoja

Siikajoen kunta, Sivistystoimi, Opetustoimi, Gumeruksen koulu
Osoite: Jaakontie 1, 92320 Siikajoki
Siikajoen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat