Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Hausjärven kunta

Hausjärven kunnassa Eskon koulussa on haettavana koulunkäynninohjaajan tehtävä määräajalle 9.8.2022 - 3.6.2023

Eskon koulussa on noin 200 oppilasta vuosiluokilla 1.-6. Koulussa toimii yleisopetuksen ryhmiä ja erityisopetuksen pienryhmiä. Haemme joukkoomme aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä koulunkäynninohjaajaa. Koulussamme ohjaajat työskentelevät niin yleisopetuksen, erityisopetuksen kuin aamu- ja iltapäivätoiminnankin ryhmissä. Työnkuva on monipuolinen edellyttäen joustavuutta ja kykyä kohdata erilaisia oppijoita.

Hakijalta toivomme työkokemusta ja koulunkäynninohjaajan ammattitutkintoa, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat.

Viikkotyöaika on 30 tuntia ja palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun laina (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Alkuperäiset opintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Niina Arola, p. 040 131 9767

Lisätietoja

Eskon koulu

Hausjärvi on noin 9000 asukkaan kehittyvä kunta Hyvinkään-Riihimäen talousalueella. Meiltä on matkaa Riihimäelle noin 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.


Osoite: Hikiäntie 223, 12240 Hikiä

Sinulle suositellut työpaikat