Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Rautjärven kunta

Simpeleen koulussa on haettavana koulunkäynninohjaajan määräaikainen tehtävä valmistavassa opetuksessa ajalle 10.8.2022-2.6.2023.

Rautjärven kuntaan on tulossa kongolaisia kiintiöpakolaisia ja heille järjestetään valmistavaa opetusta. Koulunkäynninohjaaja työskentelee yhdessä valmistavan opetuksen opettajan kanssa. Työaika on 80-85% kokonaistyöajasta.

Kelpoisuusvaatimuksena työsuhteeseen on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös epäpätevät hakijat.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja

https://www.rautjarvi.fi/fi/Kasvatus-ja-koulutus/Perusopetus/Simpeleen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Janne Hirvonen, janne.hirvonen@rautjarvi.fi p. 040 550 2485

Lisätietoja

Rautjärven kunta, Hyvinvointipalvelut, Simpeleen koulu

Rautjärven kunta sijaitsee Suomen kaakkoiskulmalla Etelä-Karjalassa. Rautjärvi kuuluu Imatran seutukuntaan. Naapurikuntia ovat Parikkala ja Ruokolahti. Myös Imatran, Lappeenrannan ja Savonlinnan kaupungit ovat kaikki 80 km säteellä Rautjärveltä. Rautjärvellä on n. 3 200 asukasta.


Osoite: Matomäenkatu 4, 56800 Simpele

Sinulle suositellut työpaikat