Skip to main content
test

Raision kaupungin sivistystoimialalla on haettavana kaksi koulunkäynninohjaajan määräaikaista tehtävää ajalla 8.8.2022-3.6.2023. Tehtävien ensisijainen sijoituspaikka on Vaisaaren koulu. Työaika on 32,5 tuntia viikossa. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Tehtävään vaaditaan koulunkäynninohjaajan koulutus tai muu vastaava hoito-, nuoriso- tai kasvatusalan koulutus.

Koulunkäynninohjaajan tehtävänä on tukea oppilaita opinnoissa ja auttaa arjen tilanteissa. Arvostamme joustavuutta, toimeentarttumista ja positiivista työotetta sekä kokemusta yläkoulussa työskentelystä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Raision kaupunki on savuton työpaikka. Tehtävät täytetään täyttöluvan myöntämisen jälkeen.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 27.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Janne Ahlqvist 0400 445 616, janne.ahlqvist@raisio.fi.

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sivistyskeskus, Perusopetus, Yläaste, Vaisaaren koulu

Vaisaaren koulu on yksi Suomen suurimmista yläkouluista. Oppilaita on noin 800 ja opettajia noin 75. Koulussa toimii musiikki- ja englanti- sekä liikuntapainotteiset luokat. Koulu sijaitsee keskellä Raision opetuskeskusta Tiedonpuistoa kävelymatkan päässä Raision keskustasta.


Osoite: Juhaninkuja 4, 21200 Raisio

Sinulle suositellut työpaikat