Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Liperin kunta

Liperin kunnan hyvinvointipalveluissa on haettavana määräaikainen koulunkäynninohjaajan tehtävä. Koulunkäynnin ohjaajan tehtävä sijoittuu Ylämyllyn koulun uuteen Patteriston yksiköön.

Tehtävään valittu toimii luokkaohjaajana 7-9- luokkien pienryhmässä. Ohjaajalta edellytetään taitoa toimia runsaasti tukea tarvitsevien oppilaiden kannustavana ohjaajana. Lisäksi tehtäviin voi kuulua aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjausta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä positiivista toimintatapaa.

Kelpoisuusvaatimuksena koulunkäynnin ohjaajan ammattitutkinto tai lähihoitajan tutkinto (suuntautumisalana lapset ja nuoret) tai muu soveltuva tutkinto.
Lähihoitajan tutkinto ja/tai kokemus lapsen lääkehoidon järjestämisestä voidaan katsoa eduksi.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Yleistyöaika 35 tuntia/viikko.

Tehtävät täytetään määräaikaisesti 9.8.2022 - 2.6.2023

Tehtäviin valittujen on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvointijohtaja
Riitta Lappalainen
p. 040 834 7185
riitta.lappalainen@liperi.fi
Apulaisrehtori
Virpi Eronen
p. 050 400 3284
virpi.eronen@edu.liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus

Liperi on kolmen taajaman ja 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Laavupolku 2, 80400 Ylämylly

Sinulle suositellut työpaikat