Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Juupajoen kunta

Haemme juupajoen perusopetukseen koulunkäynninohjaajaa. Työpisteenäsi on Juupajoen koulukeskus, jossa sijaitsevat luokat 3-9.

Tehtäväsi on toimia yläkoululaiseten erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden tukena koulun arjessa. Teet tiivistä yhteistyötä joustavan pieryhmän erityisluokanopettajan ja muiden aineenopettajien kanssa.

Toivomme, että Sinulta löytyvät hyvät työyhteisö ja vuorovaikutustaidot, jotka näkyvät mm. tiimityöskentelyssä ja toiminnassasi tuen tarpeisten oppilaiden kanssa nähden heidän vahvuutensa, tarpeensa sekä osallisuutensa kouluyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena työsuhteeseen on koulunkäynnin sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan ammatitutkinto, koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Eduksi laketaan kokemus yläkouluikäisten nuorten parissa työskentelystä.

Palkkaus määräytyy kunnanllisen yleisen virka- ja yöehtosopimuksen mukaan. Työaika on 32-35 h/vko

Tehtävään haetaan sähköisellä hakemuksella. Tutkinto- ja tötodistukset esitetän haastattelun yhteydessä.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote nähtäväksi 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työsuhteen täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.juupajoki.fi
http://www.peda.net/juupajoki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lea Nurminen, puh. 050 5112836, lea.nurminen@juupajoki.fi
20.-22.-6.2022 tai 27.-30.6.2022 välisenä aikana

Lisätietoja

Juupajoen kunta

Juupajoki on kaikilta osiltaan väljän, edullisen ja ennen kaikkea turvallisen asumisen maaseutukunta Ylä-Pirkanmaalla. Meillä on hyvät työssäkäynti- ja asiointiyhteydet maakuntakeskus Tampereen seudulle sekä ympäristökuntiin Orivedelle, Mänttä-Vilppulaan , Ruovedelle ja Jämsän seudulle.

Kuntamme on pieni ( noin 1800 asukasta), mutta tarjoamme asukkaillemme toimivat peruspalvelut ihmisläheisesti ilman suurta byrokratiaa ja raskaita hallintoportaita. Juupajoen kunta panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin mm. tarjoamalla kattavat työterveyspalvelut ja ilmaisen kuntosalin.


Osoite: Koskitie 50, 35500 Korkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat