Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Rautjärven kunta

Rautjärven kunnassa on haettavana koulunkäynninohjaajan tehtävä aikuisten perusopetukseen ajalle 15.8.2022-26.5.2023. Työaika on 20-30 h/vko. Aikuisten perusopetusta järjestetään neljänä päivänä viikossa viisi tuntia. Lisätunteja sopimuksen mukaan Simpeleen koulusta.

Kelpoisuusvaatimuksena työsuhteeseen on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös epäpätevät hakijat.

Palkka KVTES:n mukaan.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Janne Hirvonen, p. 040 550 2485, janne.hirvonen@rautjarvi.fi

Lisätietoja

Rautjärven kunta, Hyvinvointipalvelut, Simpeleen koulu

Rautjärven kunta sijaitsee Suomen kaakkoiskulmalla Etelä-Karjalassa. Rautjärvi kuuluu Imatran seutukuntaan. Naapurikuntia ovat Parikkala ja Ruokolahti. Myös Imatran, Lappeenrannan ja Savonlinnan kaupungit ovat kaikki 80 km säteellä Rautjärveltä. Kunnallamme on myös yhteistä rajaa Venäjän kanssa yli 30 km. Rautjärvellä on n. 3 200 asukasta.


Osoite: Matomäenkatu 4, 56800 Simpele

Sinulle suositellut työpaikat