Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Naantalin kaupunki

Velkuan yhtenäiskouluun haetaan koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Toimi on 25h/vko. Työsuhde tehdään ensin syyslukukaudeksi 8.8.-31.12.2022. Todennäköisesti työsuhde jatkuu myös kevätlukukauden loppuun asti.

Velkuan yhtenäiskoulua ympäröivää saaristoluontoa hyödynnetään monilla tavoin opetuksessa. Esim. koulun lähimetsässä sijaitseva metsäluokka on päivittäin käytössä toiminnallisen oppimisen avarana tilana. Velkuan koululaiset oppivat saaristolaisiksi, jotka pärjäävät merellä ja metsässä, oppivat kunnioittamaan luontoa ja nauttimaan meren läheisyydestä sekä arvostavat kädentaitoja. Toiminnallisuus, yhteisöllisyys sekä kestävän kehityksen näkökulmat ovat tärkeitä kulmakiviämme kaikessa opetuksessa. Palvan saarella sijaitseva uusi ekologinen ja hirsikoulu otettiin käyttöön lokakuussa 2022.

Kotoisan kokoisessa koulussamme eri-ikäiset oppilaat harjaantuvat toimimaan yhdessä. Koulunkäynninohjaajan tehtävä on oppilaiden toiminnan tukemista ja ohjaamista koulupäivän ajan. Toivomme sinun olevan läsnäoleva aikuinen ja sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin. Kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus: koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto, tai sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Huomioimme haussa myös ammattiin valmistuvat.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, lain 504/2002 mukainen ote rikosrekisteristä nähtäväksi sekä voimassa oleva ensiapukortti.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Perusopetus

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.


Osoite: Palvan koulutie 9, 21195 Velkua
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat