Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Tule osaksi Turussa sijaitsevan Mylly-Antin koulun osavaa henkilökuntaa. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 22.8.2022-4.6.2023 erityisopetusta tarjoavaan Mylly-Antin kouluun. Jos sinulla on ihmisläheinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot etkä pelkää haasteita, tämä paikka on sinua varten. Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä sekä autismiosaamista. Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan ammattitutkinto.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Mylly-Antin koulussa annetaan peruskoulun erityisopetusta peruskouluikäisille kehitysvammaisille ja autistisille lapsille ja nuorille. Perusopetus tukee vaikeimmin kehitysvammaisten ja autististen oppilaiden kasvua ja kehitystä heille sopivien opetus- ja kuntoutusmenetelmien avulla. Koulumme on Elmeri-koulu eli yksi VIP Vaativan erityisen tuen kehittämis- ja yhteistyöverkoston VAATU-toimijoista.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Työsopimus tullaan tekemään koulun työajalle, jolloin koulun keskeytykset ovat palkatonta aikaa, lukuun ottamatta vuosiloma-aikaa.


Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset: Tiemestarinkatu 3 B, 20360 Turku. Kirjekuoreen merkintä: Koulunkäynninohjaaja / hakuavain 457642.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/opetus/Sivut/Peruskoulu.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16 rehtori Minna Viinamäki, 050 406 2987, minna.viinamaki@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Opetus

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Tiemestarinkatu 3 B, 20360 Turku

Sinulle suositellut työpaikat