Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Askolan kunta

Kaksi vakinaista koulunkäynninohjaajan toimea 8.8.2022 alkaen. Tehtävien alkaessa tehtävään kuuluu erityisopetuksen pienluokan luokkaohjaajan tehtävät.

Yksi vakinainen koulunkäynninohjaaja 8.8.2022 alkaen. Tehtävän alkaessa yleisopetuksen ohjaajan tehtävä.

Tehtävät täytetään välittömästi sopivien hakijoiden hakiessa tehtäviä. 8.8.2022 jälkeen aloituspäivästä sovitaan henkilökohtaisesti tehtävään valitun henkilön kanssa.

Arvostamme kokemusta erityisen tuen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta toimia koulun arjessa. Tarjoamme tueksi erityisopetuksen ja ohjaajien tiimin, jossa paljon ammatillista osaamista. Tehtävä sopii myös työuransa alussa olevalle, sillä tiimillä on sekä kokemusta, että kykyä ja halua tukea uutta työntekijää.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan koulutus, koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työaika on 33 tuntia/viikko. Myös ei-kelpoiset hakijat otetaan valinnassa huomioon ja tällöin tehtävä on määräaikainen lukuvuodeksi 2022 - 2023.
Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:in mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakemukseen on liittävä kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Vakinaiseen tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Askolan kunta on savuton työnantaja.
Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja rehtori Kaija Impola-Peltomaa puh. 040 710 9167 tai kaija.impola-peltomaa@eduaskola.fi

Lisätietoja

Askolan kunta, Sivistystoimi, Peruskoulut

Askola on 5000 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.


Osoite: Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Sinulle suositellut työpaikat