Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Nurmeksen kaupunki

Haemme joukkoomme koulunkäynninohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen lukuvuodelle 2022-2023 (4.6.2023 saakka). Aloitus sopimuksen mukaan. Sijoituspaikkana on Valtimon yhtenäiskoulun pienryhmä.

Työn hoitaminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataitoja. Katsomme eduksi valmiuden henkilökohtaiseen avustamiseen ja lääkehoidon toteuttamiseen koulupäivän aikana. Työaika on 29,61 t/vko.

Koulutusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto, soveltuva lähihoitajatutkinto tai tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikkaa haetaan ensijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Valtimon yhtenäiskoulun rehtori Marjo Jalkala, puh. 04010 41101,
marjo.jalkala@edu.nurmes.fi

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Valtimon yhtenäiskoulu

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Sepänkatu 8, 75700 Valtimo

Sinulle suositellut työpaikat