Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Siilinjärven kunta

Siilinlahden koulun vaativan erityisopetuksen ryhmiin haetaan kahta koulunkäynninohjaajaa määräajaksi ajalle 8.8.2022-3.6.2023. Etsimme joukkueeseemme innostuneita ja lämminhenkisiä tiimipelaajia, joilla on taito luoda iloa ympärilleen. Luemme eduksi osaamisen ja/tai kokemuksen vammaistyöstä ja koulutyöstä sekä hoidollisesta avustamistyöstä. Lisäeduksi luemme osaamisen erilaisten kommunikointivälineiden käytössä. Arvostamme kokemusta ja osaamista lääkehoidossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi koulunkäynninohjaajan tai lähihoitajan tutkinto.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Valinnassa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Lisätietoja

https://peda.net/siilinjarvi/siilinlahden-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Kaarakainen, apulaisrehtori 044 740 1350
Tiina Tuuvio, rehtori 044 740 1322

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sivistyspalvelut, Siilinlahden koulu

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Koulutie 3, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat