Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Juuan kunta

Haemme OKM:n myöntämällä erityisavustuksella määräaikaista koulunkäynninohjaajaa (30,39 vkt) Poikolan koululle ajalle 1.9.2022-3.6.2023. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti luokka-asteille 1-6. Tehtävään voi sisältyä ohjausta aamu- ja iltapäiväkerhoissa.

Kelpoisuusedellytyksenä tehtäviin on lähihoitajan tutkinto (lasten- ja nuorten painotus), koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäiväohjauksen tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Eduksi luetaan kokemus koulunkäynninohjaajan tehtävistä sekä lasten lääkinnällisestä hoidosta. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 19.8.2022 klo 12.00. Haastattelut järjestetään 25.8.2022.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi/esi-ja-perusopetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

perusopetuksen rehtori Virpi Nevalainen 040 104 2432, virpi.nevalainen@edu.juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4500 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta. Hyvinvointipalveluissa huolehditaan eri-ikäisten kuntalaisten varhaiskasvatuksesta, koulutuksesta, kirjasto- ja vapaa-aikapalveluista. Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi Poikolan koulu on perusopetusta antava oppilaitos, jossa on luokat esiopetuksesta yhdeksänteen luokkaan ja kaksi erityisopetuksen pienluokkaa. Uusi koulurakennus otettiin käyttöön syksyllä 2021.


Osoite: Poikolantie 6 A, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat