Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme Mänttä-Vilppulan kaupungille:

KOULUNKÄYNNIN OHJAAJAA

Sijoituspaikkana on Savosenmäen koulun vaativan erityisen tuen pienryhmä. Savosenmäen koulu on noin 250 oppilaan alakoulu. Haemme henkilökohtaista koulunkäynnin ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.10.2022 -2.6.2023.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tai lähihoitajan tutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät hakijat huomioidaan. Koulunkäynninohjaajan työaika on 35h /vko.

Toivomme hakijalta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä tieto- ja viestintäteknologista osaamista. Työ edellyttää myös halua ja kykyä tehdä tiivistä tiimi- ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteeseen sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa. Pyydämme ottamaan mahdolliseen haastatteluun mukaan kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstöetuinamme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit ja lounasruokailun tuki. Hyvinvoinnin ylläpitämiseksi kaupungin työntekijöille on käytössään ilmaisia liikuntapaikkoja. Myös työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttaa hyvinvointiasi.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä rehtori Katri Tuomisen puh 050 534 5637 puoleen.

Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa Taidekaupungissa

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuominen Katri puh 050534 5637, s-posti: katri.tuominen@taidekaupunki.fi

Lisätietoja

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sivistyspalvelut

Mänttä-Vilppula on noin 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi


Osoite: Rajakatu 2b, 35820 Mänttä
Mänttä-Vilppulan kaupunki - Savuton työpaikka Mänttä-Vilppulan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat