Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Tohmajärven kunta

Haemme määräaikaista koulunkäynninohjaajaa Maiju Lassilan koululle ajalle 9.1.-3.6.2023.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä koulunkäynninohjaajaksi Sivistyskeskus Ahjon uusiin ja moderneihin opetustiloihin. Sivistyskeskus Ahjon tiloissa toimii 1.8.2020 toimintansa aloittanut Maiju Lassilan koulu, joka järjestää opetusta luokille 1-9. Koulussa järjestetään erityisopetusta myös pienryhmissä. Maiju Lassilan koulussa opiskelee 340 perusopetuksen oppilasta ja työskentelee päivittäin noin 40 opetusalan ammattilaista. Sivistyskeskus Ahjossa toimivassa Tohmajärven lukiossa opiskelee reilut 50 opiskelijaa. Sivistyskeskus Ahjossa perusopetus ja lukio-opetus toimivat tiiviissä yhteistyössä.

Ohjaajan tehtävässä tarvitaan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimitaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Työssä on eduksi ratkaisukeskeinen työote, taito kohdata lapsi arvostavasti, taito ja asenne kohdata nopeasti muuttuvia työtilanteita sekä valmius kehittää osaamista. Ohjaajalta toivotaan aiempaa kokemusta ohjaustehtävistä peruskoulun alaluokilta. Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä muiden ohjaajien ja opettajien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan, aamu- tai iltapäivätoiminnan ohjaajaan tai lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava soveltuva koulutus. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään ja niistä jätetään kopiot haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen perusteella.

Tehtävä on määräaikainen 9.1.2023-3.6.2023. Hakuaika päättyy 14.12.2022 klo 12. Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti kuntarekryn kautta. Haastattelut pyrimme pitämään viikolla 50.

Lisätietoja: rehtori Mona Lotta Savinainen p. 0505746581

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Mona Lotta Savinainen p. 0505746581

Lisätietoja

Maiju Lassilan koulu

Tohmajärven kunta on reilun 4200 asukkaan luonnonläheinen ja ihmisläheinen kunta.


Osoite: Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi
Tohmajärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat