Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Laihian kunta

Maailman nuukimmassa pitäjässä on haettavana koulunkäynninohjaajan eripituisia sijaisuuksia vuodelle 2023. Pidemmät sijaisuudet laitetaan erilliseen hakuun.

Etsimme nyt työyhteisöömme koulunkäynninohjaajaa, jolta toivomme kykyä ohjata yleistä, tehostettua ja erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Koulunkäynninohjaajan työhön kuuluu oppilaiden ohjaamista oppitunneilla sekä aamu- ja iltapäiväkerhotoiminnassa ohjaaminen.

Kouluissamme on erittäin ammattitaitoista henkilökuntaa, meillä korostetaan yhdessä tekemistä ja yhdessä oppimista. Yhdessä otamme vastuun jokaisesta koulun oppilaasta.

Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa on koeaika.

Lisätietoja

http://www.laihia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. perusopetuksen johtava rehtori Tanja-Tupuna Kumara puh. 040 483 6328, tanja-tupuna.kumara@laihia.fi
apulaisrehtori Sanna Schöning, puh. 050 303 2500, sanna.schoning@laihia.fi
apulaisrehtori puh. 050 325 6520
sivistysjohtaja Markku Laukkonen puh. 040 483 6372, markku.laukkonen@laihia.fi
Hakemukseen liitettävä kelpoisuus- ja muut todistukset pdf-muodossa.

Lisätietoja

Laihian kunta, Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut, Koulut

Maailman nuukin pitäjä - Laihian kunta

Olet varmasti kuullut meistä jo aikaisemmin. Nuukuudestamme on kirjoitettu kokonaisia kirjoja ja meidät tunnetaan kahvipöytien hyvän mielen luojana ympäri Suomen.

Maailman nuukin pitäjä, Laihia, on ihmisläheinen, kehittyvä ja elinvoimainen kunta, joka sijaitsee Pohjanmaalla. Meillä on laajasti erilaisia yrittäjiä ja yrityksiä, jotka tarjoavat laadukkaita palveluita laidasta laitaan. Vapaa-aikaan meiltä löytyy loistavat urheilumahdollisuudet ja monipuolinen yhdistys- ja järjestökenttä. Näistä ei nuukailla.

Poiketen muista Pohjanmaan kunnista, olemme täysin suomenkielinen kunta ja työyhteisö. Tosin, pohjanmaan murre saattaa tarttua työnteon lomassa.

Meillä työyhteisöt ovat pieniä ja ihmiskeskeisiä. Teemme yhteistyötä joustavasti ja annamme jokaiselle asiantuntijalle tilaa tehdä työtä omalla tavallaan. Meillä työskentelee noin 350 (kpl) eri alojen ammattilaista.

Haluaisimme sinut työkaveriksi maailman nuukimpaan pitäjään!


Osoite: Laihiantie 50, 66400 Laihia
Laihian kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat