Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Paimion kaupunki

Paimion kaupungin Vistan koulussa on avoinna seitsemän koulunkäynninohjaajan tehtävää 8.8.2023 -1.6.2024.

Vistan koulu on n. 850 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa toimii myös 9 pienryhmää. Avoinna oleva tehtävä sisältää oppilaan henkilökohtaista ohjausta. Työaika on 25-30 tuntia viikossa.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva sosiaali- tai terveysalan kouluasteen tutkinto.

Tehtävät edellyttävät vahvaa sitoutumista oppilaiden kokonaisvaltaiseen tukemiseen ja pysyvän, luottamuksellisen suhteen luomiseen. Tehtäviin valittavilta toivomme kykyä tunnistaa lasten yksilöllisiä tarpeita ja taitoa vastata niihin tarkoituksenmukaisesti. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja kehittämismyönteistä työotetta.

Tehtäviin valittavien on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävissä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vistan koulun apulaisrehtori Jaana Perko, p. 024745375, jaana.perko@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetuspalvelut, Vistan koulu

Paimio on yli 11 000 asukkaan kasvava maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 400 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat