Skip to main content
test

Kiinnostaako mielenkiintoinen työ valmistavan opetuksen parissa? Virtain yhtenäiskoulun hakee koulunkäynninohjaajaa maahanmuuttajien valmistavaan opetukseen 7.8.2023 - 1.6.2024 väliseksi ajaksi. Ohjaaja toimii valmistavan opetuksen opettajan työparina. Perusopetukseen valmistava opetus on tarkoitettu kaikille niille esi- ja perusopetusikäisille maahanmuuttajataustaisille lapsille ja nuorille, joilla ei ole vielä tarvittavia kielellisiä valmiuksia esi- tai perusopetuksessa opiskeluun. Virtain yhtenäiskoulun oppimisen tuen resurssit ovat kohdallaan. Opettajatyöparin lisäksi tulet osaksi ohjaajien työtiimiä. Edellytämme siksi hyviä yhteistyötaitoja. Tarjoamme mukavan ja kannustavan työyhteisön sekä asianmukaiset tilat ja resurssit toimintaan.
Tehtävään valittavalta vaaditaan selvitys rikostaustasta ja terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Työsuhteen ehdot KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heikki Kangasluoma, p. 044 715 1420
Katri Rantala, p. 044 715 1430

Lisätietoja

Virtain yhtenäiskoulu

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat