Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Ulvilan kaupunki

Ulvilan kaupunki hakee kahta määräaikaista koulunkäynninohjaajaa ja yhtä henkilökohtaista ohjaajaa ajalle 7.8.2023 - 1.6.2024. Sijoituspaikkana Ulvilan yhteiskoulu. Viikkotuntimäärä 35h/vko. Palvelussuhteen ehdot sekä palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakijalta edellytetään riittävää aineenhallintaa peruskoulussa opetettavissa aineissa. Lisäksi edellytetään, että hakija tulee toimeen nuorten ja perheiden kanssa ja on luotettava, kärsivällinen ja turvallinen aikuinen.

Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Ensisijainen haku Kuntarekry.fi -sivujen kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista. Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen:. Ulvilan yhteiskoulu, Kaarinantie 4, 28400 ULVILA. Tiedustelut rehtori Jukka Kotiranta, puh. 0400 134 807 tai sähköpostitse jukka.kotiranta@ulvila.fi.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.ulvila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Jukka Kotiranta, puh. 0400 134 807 tai sähköpostitse jukka.kotiranta@ulvila.fi.

Lisätietoja

Ulvilan yhteiskoulu

Ulvila on Suomen toiseksi vanhin kaupunki. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 12 900. Ulvilan kaupunki on savuton työpaikka


Osoite: Kaarinantie 4, 28400 Ulvila

Sinulle suositellut työpaikat