Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN 2 VAKITUISTA TEHTÄVÄÄ 11.8. alkaen

Alkusijoituspaikka Merenojan yhtenäiskoulu.

Tehtävissä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyö- ja organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta sekä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työ vaatii jatkuvaa läsnäoloa ja sitoutuneisuutta.

Kalajoella on neljä perusopetuksen yksikköä: yhtenäiskoulut Kalajoen keskustassa ja Himangalla, vuosiluokkien 1.-6. koulut Rautiossa ja Tyngällä. Kaikki koulut toimivat ajanmukaisissa ja hyväkuntoisissa tiloissa. Kalajoki panostaa opetuksen kehittämiseen paikallisesti ja yhteistyöverkostoissa.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana sekä kaupan ja teollisuuden keskittymien läheisyydessä Kalajoki panostaa vahvasti myös kansainvälisyyteen. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä kansainvälinen apuopettaja.

Pätevyysvaatimuksena on joko koulunkäynninohjaajan tutkinto tai vastaava soveltuva koulutus. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkka KVTES:n mukaan. Koeaika tehtävissä on kuusi (6) kuukautta.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 31.05.2023 klo 12.00.

Tehtävässä huomioidaan tämän kevään koulunkäynninohjaajan rekrytoinnissa (työavain 517767) hakeneet ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja antavat varhaiskasvatus- ja perusopetuspalveluiden palveluvastaava ja Raumankarin rehtori Anna-Maria Palo 044 4691 873, anna-maria.palo@kalajoki.fi ja Merenojan apulaisrehtori Miika Heikkilä 044 4691 636, miika.heikkila@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merenojan apulaisrehtori Miika Heikkilä 044 4691 636, miika.heikkila@kalajoki.fi ja Raumankarin rehtori Anna-Maria Palo 044 4691 873, anna-maria.palo@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointipalvelut, Opetuspalvelut, Merenojan yhtenäiskoulu

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat