Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Tervolan kunta

Tervolan kunnan sivistystoimessa on haettavana

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikainen tehtävä ajalle 7.8.-31.12.2023


Sijoituspaikkana on Lapinniemen koulu. Työ sisältää myös iltapäivätoiminnan ohjausta. Viikkotunteja on vähintään 30.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto. Myös ei-kelpoiset huomioidaan kelpoisten hakijoiden puuttuessa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 2kk koeaikaa.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, maksuttoman kuntosalin ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 31.5.2023 klo 12.00 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset pyydetään lähettämään osoitteella: Tervolan kunta, koulutoimisto, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kuoreen merkintä: koulunkäynninohjaaja.

Lisätietoja

https://tervola.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lapinniemen koulun apulaisrehtori Marika Moisio marika.moisio@tervola.fi 040 151 9725.

Lisätietoja

Tervolan kunta, Sivistysosasto, Peruskoulutus, Lapinniemen koulu

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Met kaikki toivotama sinut tervetulheeksi Tervolhan!


Osoite: Itäpuolentie 1545, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat