Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Ulvilan kaupunki

Ulvilan kaupunki hakee koulunkäynninohjaajaa ajalle 7.8.-22.12.2023. Sijoituspaikkana Vanhankylän koulu, valmistavan opetuksen ryhmä. Työtehtäviin kuuluu koulunkäynninohjauksen lisäksi myös iltapäivätoiminnan ohjausta. Työsuhde on osa-aikainen (35 h/vk).

Eduksi katsotaan vahva kielitaito seuraavissa kielissä: suomi, ukraina ja venäjä. Hakijalta edellytetään riittävää aineenhallintaa peruskoulussa opetettavissa aineissa. Lisäksi edellytetään, että hakija tulee toimeen lasten sekä perheiden kanssa ja on luotettava, kärsivällinen ja turvallinen aikuinen.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Palvelussuhteen ehdot sekä palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Ensisijainen haku Kuntarekry.fi -sivujen kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista. Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen: Vanhankylän koulu, Isännänpolku 2, 28450 Vanha-Ulvila. Kuoreen merkintä "koulunkäynninohjaaja (valmo)".

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.ulvila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Juha Ratola, puh. 0400 135 185 tai sähköpostitse juha.ratola@ulvila.fi

Lisätietoja

Ulvilan kaupunki, Sivistyksen toimiala, Opetustoimi, Vanhankylän koulu

Ulvila on Suomen toiseksi vanhin kaupunki. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300. Ulvilan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Isännänpolku 2, 28450 Vanha-ulvila

Sinulle suositellut työpaikat