Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Raahen kaupunki

Raahen kaupungin Koivuluodon koululla on avoinna koulunkäynninohjaajan määräaikainen toimi ajalle 8.1.- 31.5.2024.

Raahen kaupungin Koivuluodon koululla on avoinna koulunkäynninohjaajan määräaikainen toimi ajalle 8.1.- 31.5.2024.

Tehtävään haetaan ohjaajaa, joka on omatoiminen, pitkäpinnainen, reipas , eikä pelkää haastaviakaan tilanteita. Työaika 30h/viikko, sisältäen IP -toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin- ja aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto (lähihoitaja, lastenhoitaja, päivähoitaja, lastenohjaaja, koulunkäyntiavustaja) Haastatteluun kutsutun on varauduttava esittämään haastattelussa alkuperäiset opinto- ja palvelussuhdetodistukset.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Raahen kaupungilla on kattavat työsuhde-edut: - Smartum-etu - kieliopintokursseja - lomaosakkeita Vuokatissa ja Rokualla - laaja työterveyshuolto - työsuhdepolkupyöräetu - Suomen Olympiakomitea on myöntänyt Raahen kaupungille Suomen aktiivisin työpaikka - sertifikaatin.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia kuntarekry.fi - sivustolle. Jos hakemuksen tekeminen ei onnistu Kuntarekryn kautta, hakemuksen voi lähettää osoitteeseen:

Raahen kaupungin opetustoimi Rantakatu 5 D Brain Center, 1. krs. 92100 RAAHE

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/
https://sites.google.com/koulu.raahe.fi/koivuluodonkoulu/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koivuluodon koulun rehtori Olli Kaisto, puh 044 439 3384, olli.kaisto@raahe.fi

Lisätietoja

Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Opetustoimi

Raahe on kodikas ja kehittyvä liki 25 000 asukkaan kaupunki meren ja luonnon syleilyssä Perämeren kupeessa Pohjois-Pohjanmaalla. Asukkailleen Raahe tarjoaa sujuvaa arkea ja laadukkaita palveluja lähellä luontoa ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Meillä kaikki on lähellä eikä välimatkoihin kulu turhaa aikaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 7 G, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat