Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Kauhavan kaupunki

Kauhavan kaupunki hakee määräaikaista koulunkäynninohjaajaa perusopetukseen valmistavan opetuksen luokkaan Kosolan koululle.

Kauhavan kaupunki hakee määräaikaista koulunkäynninohjaajaa perusopetukseen valmistavan opetuksen luokkaan Kosolan koululle.

Työ alkaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 31.5.2024. Työaika on 24 tuntia viikossa. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Perusopetukseen valmistava opetus on tarkoitettu kaikille niille esi- ja perusopetusikäisille maahanmuuttajataustaisille lapsille ja nuorille, joilla ei ole vielä tarvittavia kielellisiä valmiuksia esi- tai perusopetuksessa opiskeluun. Erityistavoitteena on sellaisen suomen kielen taidon saavuttaminen, jolla oppilaat voivat siirtyä perusopetukseen. Opetuksessa noudatetaan esi- ja perusopetuksen valmistavan opetuksen opetussuunnitelman perusteita. Valmistavan opetuksen opettaja opettaa vasta maahan tulleille perusopetusikäisille oppilaille suomen kieltä. Lisäksi opettaja tarjoaa oppilaille oppimisvalmiuksia myös muihin koulun oppiaineisiin. Koulunkäynninohjaajan tehtävänä on toimia opettajan ja oppilaiden apuna luokassa.

Suomi toisena kielenä -opetuksen koordinaattori antaa perehdytyksen tehtävään ja auttaa opetuksen järjestämisessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin, lähihoitajan tai koulunkäynninohjaajan kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan myös ei-kelpoiset ottaa huomioon. Myös perusopetukseen valmistavan opetuksen luokkien ohjaajilta toivomme hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot Kauhavan sivistystoimistoon, osoite Härmäntie 18, 62300 Härmä. Hakemus voidaan toimittaa myös postitse em. osoitteeseen.

Hakuaika päättyy 4.12.2023 klo 15.00.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote) sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä, mikäli tehtävään löytyy sopiva henkilö.

Tehtävässä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

S2-opettaja ja S2-opetuksen koordinaattori Kati Perälä, kati.perala(at)edukauhava.fi, 0401627688

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Kosolantie 2, 62200 Kauhava

Sinulle suositellut työpaikat