Koulunkäynninohjaaja/ap- ja ip-toiminnanohjaaja - Sipoon kunta

Sipoonlahden koulu on moderni yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 650 oppilasta vuosiluokilla 1-9. Koulussa järjestetään myös esiopetusta sekä siihen liittyvää täydentävää päivähoitoa. Koulu sijaitsee Sipoon Söderkullassa kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla, josta on hyvät julkiset liikenneyhteydet mm. Helsinkiin ja Porvooseen. Koulumme työyhteisössä vallitsee yhteistyön kulttuuri ja vahva yhteishenki. Sipoonlahden koulu toimii uusissa, juuri valmistuneissa, muunneltavissa oppimisympäristöissä. Syksystä 2020 lähtien toimimme tiloissa yhdessä noin 200 oppilaan Söderkulla skolan kanssa.

Sipoonlahden koulun aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään koululla kello 7.00-17.00 välisenä aikana. Toiminnan ohjaajina toimivat koulun omat ohjaajat. Kaikki oppilaat opiskelevat inkluusio-/integrointiperiaattella ikäryhmän oppikylän mukana. Pienryhmien opettajat ovat mukana yhteisopettajuudessa. Ohjaajat tukevat oppilaita inkluusiossa.

Sipoon kunnan koulutuspalvelut etsii nyt

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA / AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN OHJAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen 5.8.2021 alkaen, sijoituspaikkana on Sipoonlahden koulu. Tämän tehtävän työaika on 30 h/viikko.

Arvostamme innostusta omaan kehittymiseen. Joustavissa ja muuntuvissa oppimisympäristöissä toimiminen edellyttää valittavilta henkilöiltä vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta eri ryhmien kanssa toimimisessa. Työyhteisömme vahvuutena on hyvä yhteishenki, ammatillisuus ja kannustava ilmapiiri.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkinto tai lähihoitajatutkinto (lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala) tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Arvostamme erityisesti kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä hyviä yhteistyötaitoja sekä mielellään kokemusta työstä koulussa. Suomen kielen taito on tehtävässä edellytys, ruotsin kielen taito ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakemukset pyydämme jättämään ohessa olevan linkin kautta 25.6. klo 14.00 mennessä tai kotisivuillamme www.sipoo.fi/rekry.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/sipoonlahden-koulu/
https://www.sipoo.fi/palvelu/perusopetuksen-aamu-ja-iltapaivatoiminta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Eira Tuominen, eira.tuominen(at)sipoo.fi tai puh. 040 182 8068

Lisätietoja

Sivistysosasto, Koulutuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Söderkullan koulutie 7, 01150 Söderkulla
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat