Koulunkäynninohjaaja - Asikkalan kunta

Koulunkäynninohjaaja - Asikkalan kunta

Asikkalan kunnan Vääksyn Yhteiskoulun yläkouluun haetaan TUPA4 -luokan ja yleisopetuksen määräaikaista koulunkäynninohjaaja ajalle 8.8.2019-30.5.2020.
- työaika on 32,5 h/vko (KVTES)
- koeaika 3 kk

Hakemukset virkaan tehdään Internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai laittamalla hakemus liitteineen rehtori Jarkko Koposen sähköpostiin,.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, opintotodistukset, työtodistukset.

Ennen valinnan vahvistamista virkaan valitun on toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

rehtori Jarkko Koponen
puh. 044-7780 411, sähköposti jarkko.koponen@asikkala.fi

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Peruskoulut ja lukio
Osoite: Koulukuja 2, 17200 Vääksy

Vääksyn Yhteiskoulu on lukion ja yläkoulun muodostama kokonaisuus. Yläkoulussa on oppilaita noin 350 ja lukiossa opiskelijoita noin 180. Henkilökuntaa on yhteensä noin 50. Lukiossa toimii ilmailulinja, johon opiskelijoita otetaan eri puolelta Suomea, jotka ovat kiinnostuneita liikennelentään, sotilaslentäjän ja lennonjohdon tehtävistä.
Asikkala on Suomen liikkuvin kunta ja kaikki kunnat koulut ovat liikkuvia kouluja. Kunnassa on 3 kyläkoulua Kalkkisissa, Kurhilassa ja Vesivehmaalla ja Vääksystä löytyvät alakoulut Anianpelto ja Aurinkovuori.
Ihmisystävällinen Asikkalan kunta sijaitsee kauniissa maisemissa vesistöjen yhdyskohdassa. Asikkala tarjoaa monipuoliset ja nykyaikaiset palvelut. Kunta on itsenäinen, kehittyvä ja haluttu asuinkunta. Asikkala kuuluu Etelä-Suomen lääniin ja Päijät-Hämeen maakuntaan. Asukkaita on n. 8200.

Tutustu työnantajaan