Koulunkäynninohjaaja - Asikkalan kunta

Haemme koulunkäynninohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen Anianpellon, Aurinkovuoren, Vääksyn Yhteiskouluun ja Länsi-Asikkalan kouluille. Määräaikainen työsuhde alkaa 10.8.2020 ja päätyy 5.6.2021. Määräaikaisuuden perusteena on tilapäinen tarve, sijaisuus ja hankerahoitus tehtävästä riippuen.
Ohjaaja ohjaa, motivoi sekä tukee oppilaan oppimista ja kasvua. Oletko sinä joukkoomme sopiva, kehittämishaluinen ja toimeen tarttuva? Me arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, lapsimyönteisyyttä, positiivista asennetta sekä kehittämiskykyä. Kaikissa näissä työtehtävissä tulee olemaan vaativan oppilaan henkilökohtaista ohjaamista.

-Vääksyn Yhteiskoulu, TUPA-luokat kaksi paikkaa
- Aurinkovuoren koulun erityisopetuksen opetusryhmä, yleisopetuksen pienryhmä, neljä paikkaa
- Anianpellon koulun yleisopetuksen luokat yleisopetuksen pienryhmä, neljä paikkaa
- Länsi-Asikkalan koulu, yksi paikka

Työaika vaihtelee tehtävänkuvan mukaan 24 - 32 tuntia / viikko.

Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 5.6. klo 15

Pätevyysvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto (lasten ja nuorten kasvatus ja hoito), nuorisohoitajan, lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto tai koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto, aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, lähi-hoitaja, sosionomi, kehitysvammaohjaaja tai lastenhoitajan koulutuksen suorittanut henkilö.Tutkinnon lisäksi työkokemus tai soveltuvuus toimia erityislasten kanssa katsotaan täyttävän vaatimukset.

Haastattelut toteutetaan to 11.6 ja pe 12.6. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tule kanssamme rakentamaan laadukkaita opetuspalveluita!

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ennen työsuhteen vastaanottamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.asikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Petri Haapanen, petri.haapanen@asikkala.fi

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Peruskoulut ja lukio
Osoite: Rusthollintie, 17200 Vääksy

Anianpellon ja Aurinkovuoren koulussa toimivat Asikkalan kunnan yleisopetuksen pienryhmät vuosiluokilla 1.-6. sekä erityisopetuksen vuosiluokat 1.-9. VYK Anianpellon koulu on alkuopetuksen koulu, jossa oppiminen perustuu vuorovaikutukseen. Koulu antaa hyvät perustaidot monipuoliseen työskentelyyn. Hyvää käyttäytymistä tuetaan kuukausiteemoin. Anianpellon koulussa on opiskelua ja yhteistyötä tukeva avoin ilmapiiri, jonka luovat yhdessä aikuiset ja lapset. Koulu on positiivinen, turvallinen ja yksilöllisyyttä tukeva oppimisympäristö. Koulu innostaa lapsia oppimaan. Anianpellon koulussa on myös esiopetus sekä iltapäivätoimintaa. VYK Aurinkovuoren koulussa on opiskelua ja yhteistyötä tukeva avoin ilmapiiri. Ilmapiirin luovat lapset ja aikuiset yhteistyössä. Koulu kasvattaa oppimisesta ja liikkumisesta innostuneita lapsia ja nuoria. Aurinkovuoren koulu on positiivinen, turvallinen ja yksilöllisyyttä tukeva oppimisympäristö. Aurinkovuoren koulun toiminnassa panostetaan lasten ja henkilöstön hyvinvointiin ja toiminnallisuuteen. VYK Vääksyn Yhteiskoulu koostuu yläkoulusta (luokat 7-9) ja lukiosta. Yläkoulussa on noin 350 oppilasta ja lukiossa noin 180 opiskelijaa. Koulut toimivat yhteisissä tiloissa.

Länsi-Asikkalan koulu on kyläkoulu, joissa opiskelee 1.-6. vuosiluokan oppilaat. Länsi-Asikkalan koulun vahvuutena on pienen koulun etu: Koulun henkilöstö tuntee kaikki oppilaat, eriluokkalaiset oppilaat ovat paljon tekemisissä toistensa kanssa. Länsi-Asikkalan koulussa opetus on yhdysluokkaopetusta.

Asikkala on Suomen liikkuvin kunta vuonna 2018. Koulumme ovat Liikkuvia kouluja. Asikkalan kunta on savuton työpaikka.