Koulunkäynninohjaaja F - Juuan kunta

Koulunkäynninohjaaja F - Juuan kunta

Koulunkäynninohjaajan F määräaikainen tehtävä (20,26 vkt), 7.8.2019-30.5.2020. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti henkilökohtaisiin koulunkäynninohjaustehtäviin Nunnanlahden koulussa. Tehtävän tuntimäärä saattaa lisääntyä, jos iltapäivätoiminta toteutuu.

Kelpoisuusedellytyksenä tehtävään on pääsääntöisesti koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen tutkinto, toissijaisesti myös muu soveltuva koulutus kuten lähihoitaja (lasten ja nuorten painotus). Eduksi katsotaan kokemus koulunkäynninohjaajan työstä vaativan erityisen tuen lasten parissa ja tukiviittomien hallinta.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi . Sähköiseen hakemukseen liitteeksi tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset, Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 31.5.2019 klo 12.00. Haastattelut järjestetään 5.-6.6.2019.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksisaannista.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi

Tiedustelut: Koulun johtaja Jaana Salmi p. 0505919920, jaana.salmi@edu.juuka.fi

Juuan kunta, hyvinvointipalvelut
Osoite: Poikolantie 6, 83900 Juuka

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4900 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta. Hyvinvointipalveluissa huolehditaan eri-ikäisten kuntalaisten varhaiskasvatuksesta, koulutuksesta, kirjasto- ja vapaa-aikapalveluista. Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan