Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja (henkilökohtainen) - Kirkkonummen kunta

Laajakallion koululle haetaan koulunkäynninohjaaja (henkilökohtainen) määräaikaiseen tehtävään lukuvuodeksi 2023-2024. Tehtävä alkaa 7.8.2023 ja työaika on 25 tuntia viikossa.

Koulunkäynninohjaajan tehtävässä tarvitaan kannustavaa työotetta oppilaan aktiivisuuden tukemiseksi ja tämän vahvuuksien tunnistamiseksi. Koulunkäynninohjaaja ohjaa, motivoi sekä tukee henkilökohtaisena ohjaajana alakouluikäisen oppilaan oppimista ja kasvua toimien luokanopettajan työparina.

Laajakallion koulussa (vuosiluokat 1-6) painotetaan yhdessä tekemistä, toisten huomioimista, vastuullisuutta ja kauniita käytöstapoja. Hyvät tavat ja koulun sääntöjen noudattaminen ovat kanssakäymisen ja yhteistyön perusta.
Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.
Kouluun pääsee hyvin julkisilla kulkuneuvoilla (Tolsan asema 400m, bussipysäkki 300m)

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto esim. koulunkäynninohjaajantutkinto, lapsiin ja nuoriin erikoistunut lähihoitaja tms. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräaikaisesti valita myös koulutuksen ja/tai työkokemuksen perusteella muu soveltuva hakija.

Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 5 kk koeaikaa.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset otetaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi (työavain 531587).

Hakuaika päättyy tiistaina 6.6.2023 kello 12.00.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/laajakallion-koulu-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulunjohtaja Pia Jokinen, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi, puh. 0405620570

Lisätietoja

Sivistyksen palvelualue, Opetuspalvelut, Opiskelijahuolto, Laajakallion koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Laajakalliontie 4, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat